Интеллектуальные Фонды БГМУ
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Войти
English
українська
русский
Главная
→
Збірники наукових та навчально-методичних форумів
→
Наукові конференції професорсько-викладацького персоналу БДМУ
→
105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету присвячена 80-річчю БДМУ
→
СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Перепелиця, О.О.
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
Дата:
2024
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Perepelytsia O.O. ...
Размер:
241.0Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії
[22]
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация