DSpace Repository

Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників

Show simple item record

dc.contributor.author Перепелиця, О.О.
dc.coverage.temporal 05, 07, 12 лютого 2024 р. uk
dc.date.accessioned 2024-03-25T10:37:39Z
dc.date.available 2024-03-25T10:37:39Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.isbn 978-617-519-077-7
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Буковинський державний медичний університет uk_UA
dc.title Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.citation.conference 105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету, присвячена 80-річчю БДМУ uk
dc.event.place Чернівці uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account