dc.contributor.author |
Перепелиця, О.О. |
|
dc.coverage.temporal |
05, 07, 12 лютого 2024 р. |
uk |
dc.date.accessioned |
2024-03-25T10:37:39Z |
|
dc.date.available |
2024-03-25T10:37:39Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.isbn |
978-617-519-077-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451 |
|
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Буковинський державний медичний університет |
uk_UA |
dc.title |
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.citation.conference |
105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету, присвячена 80-річчю БДМУ |
uk |
dc.event.place |
Чернівці |
uk |