DSpace Repository
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Login
English
українська
русский
DSpace Home
→
Збірники наукових та навчально-методичних форумів
→
Наукові конференції професорсько-викладацького персоналу БДМУ
→
105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету присвячена 80-річчю БДМУ
→
СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Перепелиця, О.О.
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
Date:
2024
Show full item record
Files in this item
Name:
Perepelytsia O.O. ...
Size:
241.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії
[22]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register