Інтелектуальні Фонди БДМУ

Особливості харчування людей похилого віку

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фундюр, Н.М.
dc.contributor.author Кушнір, О.В.
dc.contributor.author Іфтода, О.М.
dc.coverage.temporal 15, 17, 22 лютого 2016 року uk_UA
dc.date.accessioned 2023-12-06T13:03:16Z
dc.date.available 2023-12-06T13:03:16Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.isbn 978-966-697-627-0
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22956
dc.format.extent с. 1 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Буковинський державний медичний університет uk_UA
dc.title Особливості харчування людей похилого віку uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.citation.conference 97 – а підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» uk_UA
dc.event.place Чернівці uk_UA
dc.source.name Збірник матеріалів 97 – ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу