Интеллектуальные Фонды БГМУ

Забруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблема

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Жуковський, O.M. uk_UA
dc.coverage.temporal 06, 08, 13 лютого 2023 р. uk_UA
dc.date.accessioned 2023-09-14T13:00:06Z
dc.date.available 2023-09-14T13:00:06Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.isbn 978-617-519-019-7
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098
dc.description.abstract Забруднення навколишнього середовища діоксинами є однією з серйозних екологічних проблем, що загрожують цивілізації. Учені вважають, що розміри загрози людству від забруднення довкілля цими хімічними сполуками можна порівняти з наслідками застосування ядерної зброї. Наукова спільнота, громадськість, законодавці серйозно занепокоєні тим, що дані ксенобіотики навіть у дуже малих кількостях мають негативний вплив на здоров’я людей при тривалому контакті. uk_UA
dc.format.extent c. 213-214 uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Буковинський державний медичний університет uk_UA
dc.title Забруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблема uk_UA
dc.type Thesis en
dc.citation.conference 104-а науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету uk_UA
dc.event.place Чернівці uk_UA
dc.source.name Збірник матеріалів підсумкової 104-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись