Интеллектуальные Фонды БГМУ
Антиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціону
Войти
English
українська
русский
Главная
→
Збірники наукових та навчально-методичних форумів
→
Наукові конференції професорсько-викладацького персоналу БДМУ
→
103-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету
→
СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Антиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціону
Жуковський, О.М.
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19724
Дата:
2022
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
223-224_Жуковський.pdf
Размер:
23.95Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ
[21]
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация