DSpace Repository
Антиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціону
Login
English
українська
русский
DSpace Home
→
Збірники наукових та навчально-методичних форумів
→
Наукові конференції професорсько-викладацького персоналу БДМУ
→
103-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету
→
СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Антиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціону
Жуковський, О.М.
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19724
Date:
2022
Show full item record
Files in this item
Name:
223-224_Жуковський.pdf
Size:
23.95Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ
[21]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register