Інтелектуальні Фонди БДМУ

Окиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дікал, Мар'яна Вікторівна
dc.date.accessioned 2018-04-11T09:39:01Z
dc.date.available 2018-04-11T09:39:01Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.other УДК 616.36-008.6:577.112.4:612.014.46]-092.9
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
dc.description.abstract У дослідах на 36 білих нелінійних статевозрілих щурах-самцях встановлені біохімічні та морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці за умов уведення 2,4-динітрофенолу, які характеризувалися активацією процесів окисної модифікації білків за зростанням показника R/B(співвідношення інтенсивності червоного (R) та синього (В) кольорів спектра) у білкових масах цитоплазми гепатоцитів та надмірним утворенням кислих груп білків, що свідчить про глибоке порушення рівноваги про- й антиоксидантної системи печінки. ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Клінічна та експериментальна патологія ru_RU
dc.subject печінка ru_RU
dc.subject окиснювальна модифікація білків ru_RU
dc.subject морфологічні особливості ru_RU
dc.subject 2,4-динітрофенол ru_RU
dc.subject печінка ru_RU
dc.subject окиснювальна модифікація білків ru_RU
dc.subject морфологічні особливості ru_RU
dc.subject 2,4-динітрофенол ru_RU
dc.title Окиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолу ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу