Інтелектуальні Фонди БДМУ

Характер та особливості харчування як фактор ризику серцево-судинних захворювань у дітей шкільного віку

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Макарова, Олена Вікторівна
dc.date.accessioned 2017-09-26T07:43:44Z
dc.date.available 2017-09-26T07:43:44Z
dc.date.issued 2017-04-21
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12838
dc.publisher Науково-практичний симпозіум. "Актуальні питання дитячої нутрицитології" - м. Київ, 2017. ru_RU
dc.title Характер та особливості харчування як фактор ризику серцево-судинних захворювань у дітей шкільного віку ru_RU
dc.type Thesis ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу