Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Каспрук, Наталя Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2017-07-12T12:45:48Z | |
dc.date.available | 2017-07-12T12:45:48Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.other | УДК 616-0564-02-07 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуті етіологічні чинники алергічних захворювань на Буковині та дана оцінка додаткової діагностичної інформації щодо характеру харчової сенсибілізації у пацієнтів на харчову алергію (ХА). | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU |
dc.subject | харчова алергія | ru_RU |
dc.subject | діагностика | ru_RU |
dc.subject | пищевая аллергия | ru_RU |
dc.subject | диагностика | ru_RU |
dc.subject | food allergy | ru_RU |
dc.subject | diagnostics | ru_RU |
dc.title | Можливості діагностики харчової алергії на Буковині | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |