Інтелектуальні Фонди БДМУ

Можливості діагностики харчової алергії на Буковині

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Каспрук, Наталя Михайлівна
dc.date.accessioned 2017-07-12T12:45:48Z
dc.date.available 2017-07-12T12:45:48Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.other УДК 616-0564-02-07
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597
dc.description.abstract У статті розглянуті етіологічні чинники алергічних захворювань на Буковині та дана оцінка додаткової діагностичної інформації щодо характеру харчової сенсибілізації у пацієнтів на харчову алергію (ХА). ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Буковинський медичний вісник ru_RU
dc.subject харчова алергія ru_RU
dc.subject діагностика ru_RU
dc.subject пищевая аллергия ru_RU
dc.subject диагностика ru_RU
dc.subject food allergy ru_RU
dc.subject diagnostics ru_RU
dc.title Можливості діагностики харчової алергії на Буковині ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу