Интеллектуальные Фонды БГМУ

ВПЛИВ L-КАРНІТИНУ НА АКТИВНІСТЬ МАРКЕРІВ УШКОДЖЕННЯ ПЕЧІНКИ У ХВОРИХ НА НЕАЛКОГОЛЬНУ ЖИРОВУ ХВОРОБУ ПЕЧІНКИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Присяжнюк, Василь Петрович
dc.contributor.author Маліневська, О.В.
dc.date.accessioned 2017-04-11T13:11:36Z
dc.date.available 2017-04-11T13:11:36Z
dc.date.issued 2017-04-05
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12254
dc.description.abstract У хворих із неалкогольною жировою хворобою печінки, яким додатково до стандартного лікування призначали L-карнітин, упродовж двох тижнів лікування ефективніше коригувалися показники, які відображають процеси цитолізу, холестазу та інтоксикаційного синдрому. ru_RU
dc.description.sponsorship Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Матеріали IV Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих вчених. - Хист. - 2017. - № 19. ru_RU
dc.subject неалкогольна жирова хвороба печінки ru_RU
dc.subject L-карнітин ru_RU
dc.subject лікування ru_RU
dc.title ВПЛИВ L-КАРНІТИНУ НА АКТИВНІСТЬ МАРКЕРІВ УШКОДЖЕННЯ ПЕЧІНКИ У ХВОРИХ НА НЕАЛКОГОЛЬНУ ЖИРОВУ ХВОРОБУ ПЕЧІНКИ ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Файл Размер Формат Просмотр

В этом документе нет ни одного файла.

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись