Інтелектуальні Фонди БДМУ

Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фундюр, Н.М.
dc.contributor.author Кушнір, О.В.
dc.date.accessioned 2017-02-15T10:17:33Z
dc.date.available 2017-02-15T10:17:33Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
dc.description.abstract The published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed. ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. ru_RU
dc.title Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею ru_RU
dc.type Thesis ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу