Інтелектуальні Фонди БДМУ

Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Волошин, Олександр Іванович
dc.contributor.author Васюк, Валентина Леонідівна
dc.contributor.author Сенюк, Богдана Петрівна
dc.contributor.author Доголіч, Олександра Ігорівна
dc.date.accessioned 2016-11-18T09:26:54Z
dc.date.available 2016-11-18T09:26:54Z
dc.date.issued 2016-11-04
dc.identifier.other УДК: 616.1/.4-084
dc.identifier.other С 33
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
dc.description.abstract У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом. ru_RU
dc.description.sponsorship Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36. ru_RU
dc.subject біліарний сладж ru_RU
dc.title Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції ru_RU
dc.type Other ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу