Интеллектуальные Фонды БГМУ
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Войти
English
українська
русский
Главная
→
Підрозділи БДМУ
→
Кафедри
→
Пропедевтики внутрішніх хвороб
→
Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Волошин, Олександр Іванович
;
Васюк, Валентина Леонідівна
;
Сенюк, Богдана Петрівна
;
Доголіч, Олександра Ігорівна
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Дата:
2016-11-04
Аннотации:
У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Волошин Васюк.PDF
Размер:
2.528Mb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
[229]
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация