DSpace Repository
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Login
English
українська
русский
DSpace Home
→
Підрозділи БДМУ
→
Кафедри
→
Пропедевтики внутрішніх хвороб
→
Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Волошин, Олександр Іванович
;
Васюк, Валентина Леонідівна
;
Сенюк, Богдана Петрівна
;
Доголіч, Олександра Ігорівна
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Date:
2016-11-04
Abstract:
У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
Show full item record
Files in this item
Name:
Волошин Васюк.PDF
Size:
2.528Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
[229]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register