Интеллектуальные Фонды БГМУ

Effect of water and saline overload on the content of glycogen in the liver of streptozotocin diabetic rats

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Харченко, Каріна Олександрівна
dc.contributor.author Кушнір, Олександра Юріївна
dc.date.accessioned 2016-08-30T07:41:21Z
dc.date.available 2016-08-30T07:41:21Z
dc.date.issued 2016-05-15
dc.identifier.isbn 978-83-7637-380-5
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11212
dc.description.abstract Salt load accelerates the process using glycogen in diabetic rats. ru_RU
dc.description.sponsorship Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії ru_RU
dc.language.iso en ru_RU
dc.publisher 12th Warsaw International Medical Congress Abstract Book ru_RU
dc.relation.ispartofseries 12th Warsaw International Medical Congress Abstract Book;
dc.subject water and saline overload ru_RU
dc.subject glycogen ru_RU
dc.subject liver ru_RU
dc.subject diabetic rats ru_RU
dc.title Effect of water and saline overload on the content of glycogen in the liver of streptozotocin diabetic rats ru_RU
dc.type Thesis ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись