Інтелектуальні Фонди БДМУ

The Co-Infection Case Study: Could Staphylococcal Food-borne ToxicInfection "Improved" Severity Course of Food-Borne Botulism?

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Amoah, E.
dc.contributor.author Sydorchuk, A.S.
dc.date.accessioned 2016-05-26T07:53:41Z
dc.date.available 2016-05-26T07:53:41Z
dc.date.issued 2016-04-06
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10866
dc.language.iso en_US ru_RU
dc.publisher "Chyst" ru_RU
dc.relation.ispartofseries № 18;С. 163
dc.subject botulism ru_RU
dc.subject co-infection ru_RU
dc.subject staphyloccocus ru_RU
dc.subject food poisoning ru_RU
dc.subject severity ru_RU
dc.title The Co-Infection Case Study: Could Staphylococcal Food-borne ToxicInfection "Improved" Severity Course of Food-Borne Botulism? ru_RU
dc.type Thesis ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу