Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрабой, В.В. | - |
dc.contributor.author | Ротар, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-15T09:59:49Z | - |
dc.date.available | 2015-10-15T09:59:49Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | БДМУ | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530 | - |
dc.description.abstract | У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів. | ru_RU |
dc.publisher | Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72) | ru_RU |
dc.subject | продукти харчування | ru_RU |
dc.subject | протимікробні засоби | ru_RU |
dc.subject | мікроорганізми | ru_RU |
dc.subject | антибіотикорезистентність | ru_RU |
dc.title | Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 134.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.