Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530
Назва: | Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів |
Автори: | Патрабой, В.В. Ротар, Д.В. |
Ключові слова: | продукти харчування протимікробні засоби мікроорганізми антибіотикорезистентність |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72) |
Бібліографічний опис: | БДМУ |
Короткий огляд (реферат): | У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 134.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.