Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530
Title: Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів
Authors: Патрабой, В.В.
Ротар, Д.В.
Keywords: продукти харчування
протимікробні засоби
мікроорганізми
антибіотикорезистентність
Issue Date: 2014
Publisher: Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72)
Citation: БДМУ
Abstract: У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530
Appears in Collections:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf134.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.