Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9413
Назва: | Канцерогенні сполуки їжі та розвиток онкологічних хвороб |
Автори: | Міхєєв Андрій Олександрович |
Ключові слова: | харчові сполуки канцерогенні сполуки |
Дата публікації: | 1-жов-2015 |
Серія/номер: | Матеріали міжна-родної науково-прак-тичної конференції «Роль та місце ме-дицини у забезпе-ченні здоров’я люди-ни у сучасному сус-пільстві», м.Одеса, 1-2 лютого 2013 р. – Одеса, ГО «Південна фундація медицини»;2013 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9413 |
Розташовується у зібраннях: | Тези. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файли цього матеріалу:
Немає файлів, що асоціюються з цим матеріалом.
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.