Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9413
Назва: Канцерогенні сполуки їжі та розвиток онкологічних хвороб
Автори: Міхєєв Андрій Олександрович
Ключові слова: харчові сполуки
канцерогенні сполуки
Дата публікації: 1-жов-2015
Серія/номер: Матеріали міжна-родної науково-прак-тичної конференції «Роль та місце ме-дицини у забезпе-ченні здоров’я люди-ни у сучасному сус-пільстві», м.Одеса, 1-2 лютого 2013 р. – Одеса, ГО «Південна фундація медицини»;2013
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9413
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра мікробіології та вірусології

Файли цього матеріалу:
Немає файлів, що асоціюються з цим матеріалом.


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.