Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКопчук, Тамара Григорівна-
dc.contributor.authorРоговий, Юрій Євгенович-
dc.date.accessioned2015-09-30T10:13:30Z-
dc.date.available2015-09-30T10:13:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.otherУДК 616.91/93-092-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9383-
dc.description.abstractУ роботі встановлено, що доза пірогеналу 25 мкг/кг є найбільш оптимальною для дослідження другої стадії утримання температури на високому рівні, за якої максимально проявляється захисний вплив гарячки. Найбільш оптимальною дозою для дослідження стадії підвищення температури та її зниження є доза пірогеналу - 10 мкг/кг. За умов уведення пірогеналу в дозі 50 мкг/кг ступінь підвищення температури є незначним, що розцінюється як домінування реакцій інтоксикації над гарячкою.ru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра фармакологіїru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісник. – 2010. – Т. 14, №1 (53). – С. 121-123.ru_RU
dc.subjectгарячкаru_RU
dc.subjectпірогеналru_RU
dc.subjectстадіїru_RU
dc.subjectпатофізіологічний аналізru_RU
dc.subjectfeverru_RU
dc.subjectpyrogenalru_RU
dc.subjectstagesru_RU
dc.subjectpathophysiologic analysisru_RU
dc.subjectлихорадкаru_RU
dc.subjectпирогеналru_RU
dc.subjectстадииru_RU
dc.subjectпатофизиологический анализru_RU
dc.titleПАТОФІЗІОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ГАРЯЧКИ ПРИ УВЕДЕННІ ПІРОГЕНАЛУ В ДОЗАХ 10, 25, 50 МКГ/КГru_RU
dc.title.alternativePATHOPHYIOLOGIC ANALYSES OF THE DEVELOPMENT OF FEVER IN CASE OF A PYROGENAL INJECTION IN THE DOSAGE OF 10, 25, 50 MKG/KG.ru_RU
dc.title.alternativeПАТОФИЗИОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ РАЗВИТИЯ ЛИХОРАДКИ ПРИ ВВЕДЕНИИ ПИРОГЕНАЛА В ДОЗАХ 10, 25, 50 МКГ/КГru_RU
dc.typeOtherru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра фармакології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BMV-2010-14-01-121.pdf309.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.