Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Title: | ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ |
Authors: | Тарасенко Г.П. Дейнека С.Є. Тураш М.М. Бліндер О.О. Бліндер О.В. |
Keywords: | мікотоксини соєві продукти регламенти |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59. |
Citation: | БДМУ |
Abstract: | Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. |
URI: | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342 |
Appears in Collections: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Untitled0.pdf | 125 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.