Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Title: ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ
Authors: Тарасенко Г.П.
Дейнека С.Є.
Тураш М.М.
Бліндер О.О.
Бліндер О.В.
Keywords: мікотоксини
соєві продукти
регламенти
Issue Date: 2014
Publisher: Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59.
Citation: БДМУ
Abstract: Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Appears in Collections:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled0.pdf125 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.