Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко Г.П.-
dc.contributor.authorДейнека С.Є.-
dc.contributor.authorТураш М.М.-
dc.contributor.authorБліндер О.О.-
dc.contributor.authorБліндер О.В.-
dc.date.accessioned2015-09-30T07:14:41Z-
dc.date.available2015-09-30T07:14:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБДМУru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342-
dc.description.abstractПроведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів.ru_RU
dc.publisherПроблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59.ru_RU
dc.subjectмікотоксиниru_RU
dc.subjectсоєві продуктиru_RU
dc.subjectрегламентиru_RU
dc.titleДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled0.pdf125 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.