Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Назва: | ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ |
Автори: | Тарасенко Г.П. Дейнека С.Є. Тураш М.М. Бліндер О.О. Бліндер О.В. |
Ключові слова: | мікотоксини соєві продукти регламенти |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59. |
Бібліографічний опис: | БДМУ |
Короткий огляд (реферат): | Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Untitled0.pdf | 125 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.