Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Название: | ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ |
Авторы: | Тарасенко Г.П. Дейнека С.Є. Тураш М.М. Бліндер О.О. Бліндер О.В. |
Ключевые слова: | мікотоксини соєві продукти регламенти |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59. |
Библиографическое описание: | БДМУ |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342 |
Располагается в коллекциях: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Untitled0.pdf | 125 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.