Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Название: ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ
Авторы: Тарасенко Г.П.
Дейнека С.Є.
Тураш М.М.
Бліндер О.О.
Бліндер О.В.
Ключевые слова: мікотоксини
соєві продукти
регламенти
Дата публикации: 2014
Издательство: Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59.
Библиографическое описание: БДМУ
Краткий осмотр (реферат): Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9342
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Untitled0.pdf125 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.