Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9206
Назва: Вплив настоянки перстачу прямостоячого на деякі показники оксидантного та антиоксидантного стану печінки щурів
Автори: Тефтюєва, Наталія Борисівна
Григор'єва, Надія Пилипівна
Ключові слова: настоянка перстачу
відновлений глутатіон
малоновий альдегід
каталаза
глутатіон-S-трансфераза
настойка лапчатки
восстановленный глутатион
малоновый альдегид
каталаза
глутатион-S-трансфераза
Poteutiila erеcta tincture
reduced glutathione
malon aldehyde
catalase
glutathione-S-transferase
Дата публікації: 2001
Видавництво: Буковинський медичний вісник
Короткий огляд (реферат): Досліджено дію різних доз настоянки перстачу прямостоячого на вміст малонового альдегіду, відновленого глутатіону, активність каталази та глутатіон-S-трансферази в печінці білих щурів за умов фізіологічної норми. Виявлено антиоксидантний ефект вже після одноразового введення настоянки перстачу в дозах 0,1 мл та 0,2 мл на 100 г маси щура.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9206
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sc391.pdf276.38 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.