Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9040
Назва: Вплив ліпосомального кверцетину-ліпофлавону та ліпіну на процеси пероксидації ліпідів та білків при експериментальній гострій нирковій недостатності за умов одноразового введення
Автори: Горошко, О.М.
Музика, Н.Я.
Паламар, А.О.
Бобик, М.П.
Горошко, Н.А.
Ключові слова: ліпін
ліпофлавон
гостра ниркова недостатність
перекисне окиснення ліпідів
Дата публікації: гру-2014
Видавництво: "Молодий вчений" №12
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз впливу ліпіну як складової ліпофлавону на процеси пероксидації ліпідів та білків у тварин за умов гліцеролової нефропатії. У результаті експерименту встановлено, ліпофлавон як ліпосомальна лікарська форма виявляє інтенсивнішу дію на більшість показників процесу пероксидації ліпідів та білків ніж ліпін при експериментальній гострій нирковій недостатності. Разом з цим, ліпін як ліпосомальна структура забезпечує розчинність і біодоступність ліпофлавону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9040
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
132.pdf166.65 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.