Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9040
Название: Вплив ліпосомального кверцетину-ліпофлавону та ліпіну на процеси пероксидації ліпідів та білків при експериментальній гострій нирковій недостатності за умов одноразового введення
Авторы: Горошко, О.М.
Музика, Н.Я.
Паламар, А.О.
Бобик, М.П.
Горошко, Н.А.
Ключевые слова: ліпін
ліпофлавон
гостра ниркова недостатність
перекисне окиснення ліпідів
Дата публикации: дек-2014
Издательство: "Молодий вчений" №12
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз впливу ліпіну як складової ліпофлавону на процеси пероксидації ліпідів та білків у тварин за умов гліцеролової нефропатії. У результаті експерименту встановлено, ліпофлавон як ліпосомальна лікарська форма виявляє інтенсивнішу дію на більшість показників процесу пероксидації ліпідів та білків ніж ліпін при експериментальній гострій нирковій недостатності. Разом з цим, ліпін як ліпосомальна структура забезпечує розчинність і біодоступність ліпофлавону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9040
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
132.pdf166.65 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.