Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8588
Назва: | Глікозилювання білків при цукровому діабеті: феномен утворення та патогенетичні наслідки (огляд літератури) |
Інші назви: | Гликозилирование белков при сахарном диабете: феномен образования и патогенетические последствия (обзор литературы) Glycated proteins in diabets: the phenomenon of formation and pathogenetic effects (review) |
Автори: | Бойчук, Тарас Миколайович Толстанов, Олександр Костянтинович Грицюк, Мар'яна Іванівна Гоженко, Анатолій Іванович |
Ключові слова: | цукровий діабет глікозилювання білків глікозильований гемоглобін сахарный диабет гликозилирование белков гликозилированный гемоглобин diabets glycated proteins glycated hemoglobin |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Актуальні проблеми транспортної медицини: навколишнє середовище; професійне здоров'я; патологія. Науковий журнал № 3 (33), 2013 р. |
Опис: | На основі аналізу джерел літератури розглянуто проблему формування глікозильованих білків та, зокрема, особлива увага приділена утворенню глікозильованого гемоглобіну |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8588 |
ISSN: | УДК 612.111.11/.13 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра соціальної медицини та ООЗ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Глікозилювання білків при цукровому діабеті феномен утворення та патогенетичні наслідки )огляд літератури_.pdf | 675.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.