Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/857
Назва: Харчова алергія та харчова інтолерантність: сучасні аспекти етіології та патофізіології (огляд літератури)
Автори: Волошин, Олександр Іванович
Васюк, Валентина Леонідівна
Сплавський, Орест Іванович
Руснак, Ілона Тарасівна
Ключові слова: харчова алергія
харчова інтолерантність
етіологія
патогенез
лікування
пищевая аллергия
пищевая интолерантность
этиология
патогенез
лечение
food allergy
food intolerance
ethiology
pathophisiology
treatment
prevention
Дата публікації: 2009
Видавництво: Буковинський медичний вісник
Короткий огляд (реферат): В оглядовій статті висвітлюються дискусійні питання етіології, патогенезу, класифікації, клініки, діагностики, лікування й профілактики харчової алергії та харчової інтолерантності, як проявів негативної реакції на їжу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/857
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини

Файли цього матеріалу:
Немає файлів, що асоціюються з цим матеріалом.


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.