Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7505
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шумко, Галина Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-16T11:09:55Z | - |
dc.date.available | 2014-05-16T11:09:55Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.other | УДК 616.248-053.7 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7505 | - |
dc.description.abstract | У 50 осіб молодого віку, хворих на бронхіальну астму, в період загострення вивчали стан окисної модифікації білків, коефіцієнт здатності еритроцитів до деформування та відносної в'язкості еритроцитарної суспензії. Встановлено, що в осіб молодого віку, хворих на бронхіальну астму, спостерігається значне підвищення інтенсивності окисної модифікації білків плазми крові, особливо за рахунок альдегідо- та кетонопохідних динітрофенілгідразонів нейтрального характеру, знижується коефіцієнт здатності еритроцитів до деформування та підвищується відносна в'язкість еритроцитарної суспензії. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Клінічна та екпериментальна патологія | ru_RU |
dc.subject | бронхіальна астма | ru_RU |
dc.subject | окисна модифікація білків | ru_RU |
dc.subject | еритроцит | ru_RU |
dc.subject | структурно-функціональні властивості | ru_RU |
dc.subject | молодий вік | ru_RU |
dc.subject | бронхиальная астма | ru_RU |
dc.subject | окислительная модификация белков | ru_RU |
dc.subject | эритроцит | ru_RU |
dc.subject | структурно-функциональные свойства | ru_RU |
dc.subject | молодой возраст | ru_RU |
dc.subject | bronchial asthma | ru_RU |
dc.subject | erythrocyte | ru_RU |
dc.subject | structural-functional properties | ru_RU |
dc.subject | protein oxidation modification | ru_RU |
dc.subject | young age | ru_RU |
dc.title | Окисна модифікація білків при бронхіальній астмі в молодих людей | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.