Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/716
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМацьопа, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorГригор'єва, Надія Пилипівна-
dc.date.accessioned2012-04-27T11:37:34Z-
dc.date.available2012-04-27T11:37:34Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.otherУДК В1 6.61:612.017.1:61 5.37+61 6.322:582.998.2І-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/716-
dc.description.sponsorshipКафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохіміїru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherВісник проблем біології і медициниru_RU
dc.subjectмелатонінru_RU
dc.subjectнастій ехінацеї пурпуровоїru_RU
dc.subjectвільно радикальне окиснення ліпідів і білківru_RU
dc.subjectвідновлений глютатіонru_RU
dc.subjectкаталазаru_RU
dc.subjectглютатіонпероксидазаru_RU
dc.subjectниркиru_RU
dc.subjectмелатонинru_RU
dc.subjectнастойка эхинацеи пурпурнойru_RU
dc.subjectсвободнорадикальное окисление липидов и белковru_RU
dc.subjectвосстановленный глутатионru_RU
dc.subjectкаталазаru_RU
dc.subjectглутатионпероксидазаru_RU
dc.subjectпочкиru_RU
dc.subjectmelatoninru_RU
dc.subjectEchinacea Purpurea tinctureru_RU
dc.subjectkidneyru_RU
dc.subjectfree radical oxidation of lipids and proteinsru_RU
dc.subjectredused gluthationeru_RU
dc.subjectkatalaseru_RU
dc.subjectgluthatione peroxidaseru_RU
dc.titleВміст продуктів вільнорадикального окиснення ліпідів і білків й активність антиоксидантної системи у нирках щурів за умов зміненого фотоперіоду та дії мелатоніну і настоянки ехінацеї пурпуровоїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Немає файлів, що асоціюються з цим матеріалом.


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.