Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6569
Назва: Удосконалення лікування хворих на харчові токсикоінфекції на сучасному етапі
Автори: Богачик, Н.А.
Сидорчук, Анюта Степанівна
Венгловська, Я.В.
Миндреску, В.Б.
Грубляк, Л.В.
Ключові слова: харчова токсикоінфекція,
умовно-патогенна мікрофлора
дисбіоз
лікування
біолакт
Дата публікації: 2012
Видавництво: Проблеми військової охорони здоров’я : збірник наукових праць Української військово-медичної академії. – Вип. 35. – К., 2012. – 349 с.
Серія/номер: ;с. 33-36
Короткий огляд (реферат): Клініко-мікробіологічно обстежені хворі на харчові токсикоінфекції, що етіологічно викликані умовно-патогенними мікроорганізмами (S. aureus, Citrobaсter, Proteus vulgaris, Ps. aeruginosae). Проаналізовано клініко-мікробіологічні аспекти перебігу харчових токсикоінфекцій. Встановлено, що застосування біолакту на тлі загальноприйнятої схеми терапії ХТІ (антимікробні, ентеросорбенти, сольові розчини) сприяє елімінації вищевказаних умовно-патогенних бактерій та корекції дисбіотичних порушень кишечнику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6569
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УДОСКОНАЛЕННЯ ЛІКУВАННЯ.PDF476.94 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.