Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6506
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаліброда, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorФедів, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2013-05-14T19:02:02Z-
dc.date.available2013-05-14T19:02:02Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.otherУДК 616.33:616:149-008.341.1-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6506-
dc.description.abstractПри обстеженні 32 хворих на цироз печінки встановлено, що неконтрольоване підвищення інтенсивності окиснювальної модифікації білків та пероксидного окиснення ліпідів є суттєвим фактором виникнення портальної гастропатії при цирозі печінки.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісникru_RU
dc.subjectокиснювальна модифікація білківru_RU
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівru_RU
dc.subjectпортальна гастропатіяru_RU
dc.subjectцироз печінкиru_RU
dc.subjectокислительная модификация белковru_RU
dc.subjectпероксидное окисление липидовru_RU
dc.subjectпортальная гастропатияru_RU
dc.subjectцирроз печениru_RU
dc.subjectprotein oxidation modificationru_RU
dc.subjectlipid peroxidationru_RU
dc.subjectportal gastropathyru_RU
dc.subjectliver cirrhosisru_RU
dc.titleДеякі механізми виникнення портальної гастропатії у хворих на цироз печінкиru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра внутрішньої медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sc236.pdf315.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.