Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6506
Назва: | Деякі механізми виникнення портальної гастропатії у хворих на цироз печінки |
Автори: | Паліброда, Надія Михайлівна Федів, Олександр Іванович |
Ключові слова: | окиснювальна модифікація білків пероксидне окиснення ліпідів портальна гастропатія цироз печінки окислительная модификация белков пероксидное окисление липидов портальная гастропатия цирроз печени protein oxidation modification lipid peroxidation portal gastropathy liver cirrhosis |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | Буковинський медичний вісник |
Короткий огляд (реферат): | При обстеженні 32 хворих на цироз печінки встановлено, що неконтрольоване підвищення інтенсивності окиснювальної модифікації білків та пероксидного окиснення ліпідів є суттєвим фактором виникнення портальної гастропатії при цирозі печінки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6506 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра внутрішньої медицини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sc236.pdf | 315.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.