Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/561
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куровська, Валентина Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-21T07:24:33Z | - |
dc.date.available | 2012-03-21T07:24:33Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.other | УДК 616. 831-005.4:577.1 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/561 | - |
dc.description.abstract | Ішемічно-реперфузійне втручання викликає зміни вмісту альдегідо- та кегонопехідних у гіпокампі щурів. Ішемія впродовж 20 хв і подальша 1-годинна реперфузія призводить до зростання показників. Подібна тенденція зберігається і при введенні L-аргініну 24-годинна реперфузія спричиняє зниження вмісту альдегідо- та кетонопохідних як основного, так і нейтрального характеру. Уведення l-аргініну, заданих умов, поглиблює тенденцію до зниження. | ru_RU |
dc.description.sponsorship | Кафедра фізіології ім.Я.Д.Кіршенблата | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Галицький лікарський вісник | ru_RU |
dc.subject | окиснювальна модифікація білків | ru_RU |
dc.subject | L-аргінін | ru_RU |
dc.subject | ішемія | ru_RU |
dc.subject | реперфузія | ru_RU |
dc.subject | гіпокамп | ru_RU |
dc.subject | окислительная модификация белков | ru_RU |
dc.subject | l-аргинин | ru_RU |
dc.subject | ишемия | ru_RU |
dc.subject | реперфузия | ru_RU |
dc.subject | гиппокамп | ru_RU |
dc.subject | oxidative protein modification | ru_RU |
dc.subject | L-arginine | ru_RU |
dc.subject | ischemia | ru_RU |
dc.subject | reperfusion | ru_RU |
dc.subject | hippocamp | ru_RU |
dc.title | Окиснювальна модифікація білків у гіпокампі щурів за умов ішемії-реперфузії головного мозку та уведення L-аргініну | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Статті. Кафедра фізіології ім. Я.Д. Кіршенблата |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.