Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5519
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Івасюк, Л.В. | - |
dc.contributor.author | Пенішкевич, Ярослав Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-01T19:57:36Z | - |
dc.date.available | 2013-02-01T19:57:36Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.other | УДК 617.7-0001.4-06:616-0021-085.837.3:615.276 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5519 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що в кроликів із проникною травмою склери через 24 години після поранення протеолітичний розпад низько- і високомолекулярних білків у склистому тілі залишається сталим, що відбувається на тлі зниження інтенсивності колагенолізу у 2,6 раза. Через 24 години після проникного поранення склери з інтравітреальним уведенням глюкозоамінілмурамілдипептиду інтенсивність протеолізу набуває максимальних величин. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU |
dc.subject | око | ru_RU |
dc.subject | травма | ru_RU |
dc.subject | протеоліз | ru_RU |
dc.subject | ендотоксин | ru_RU |
dc.subject | Salmonella typhimurium | ru_RU |
dc.subject | глюкозоамінілмурамілдипептид | ru_RU |
dc.subject | глаз | ru_RU |
dc.subject | травма | ru_RU |
dc.subject | протеолиз | ru_RU |
dc.subject | эндотоксин | ru_RU |
dc.subject | Salmonella typhimurium | ru_RU |
dc.subject | глюкозоаминилмурамилдипептид | ru_RU |
dc.subject | eye | ru_RU |
dc.subject | trauma | ru_RU |
dc.subject | proteolysis | ru_RU |
dc.subject | S.typhimurium | ru_RU |
dc.subject | glucosoaminilmuramildipeptide | ru_RU |
dc.title | Вплив ендотоксинів грамнегативної та грампозитивної мікрофлори на інтенсивність протеолізу в склистому тілі ока кроликів з проникним пораненням склери | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Статті. Кафедра офтальмології ім. Б.Л. Радзіховського |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.