Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯремій, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorГригор'єва, Надія Пилипівна-
dc.date.accessioned2013-01-28T20:19:36Z-
dc.date.available2013-01-28T20:19:36Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.otherУДК 615.322:582.675.1-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5454-
dc.description.abstractВ експерименті на тваринах досліджено вплив настоянки оману високого на стан Fе2+ й аскорбатозалежного перекисного окиснення ендогенних ліпідів (ПОЛ) та окисної модифікації білків (ОМБ). Показано, що настоянка гальмує іn vіtrо інтенсивність ПОЛ та ОМБ плазми крові щурів.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherМедична хіміяru_RU
dc.subjectнастоянкаru_RU
dc.subjectоман високийru_RU
dc.subjectперекисне окислення ліпідівru_RU
dc.subjectокисна модифікаціяru_RU
dc.subjectнастойкаru_RU
dc.subjectдевясил высокийru_RU
dc.subjectперекисное окисление липидовru_RU
dc.subjectокислительная модификацияru_RU
dc.subjecttinctureru_RU
dc.subjectElecampaneru_RU
dc.subjectlipid peroxidationru_RU
dc.subjectoxidative modificationru_RU
dc.titleСкринінг антиоксидантних властивостей настоянки оману високого іn vіtrоru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sofiya5.pdf210.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.