Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5454
Назва: Скринінг антиоксидантних властивостей настоянки оману високого іn vіtrо
Автори: Яремій, Ірина Миколаївна
Григор'єва, Надія Пилипівна
Ключові слова: настоянка
оман високий
перекисне окислення ліпідів
окисна модифікація
настойка
девясил высокий
перекисное окисление липидов
окислительная модификация
tincture
Elecampane
lipid peroxidation
oxidative modification
Дата публікації: 2005
Видавництво: Медична хімія
Короткий огляд (реферат): В експерименті на тваринах досліджено вплив настоянки оману високого на стан Fе2+ й аскорбатозалежного перекисного окиснення ендогенних ліпідів (ПОЛ) та окисної модифікації білків (ОМБ). Показано, що настоянка гальмує іn vіtrо інтенсивність ПОЛ та ОМБ плазми крові щурів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5454
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sofiya5.pdf210.1 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.