Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоршинський, Б.М.-
dc.contributor.authorСплавський, Орест Іванович-
dc.date.accessioned2013-01-17T16:07:13Z-
dc.date.available2013-01-17T16:07:13Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.otherУДК 575.24/.25:582.282.23]:615.322:635.677-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149-
dc.description.abstractВивчено дію антимутагенів соку яблук, апельсинів, смородини, капусти, буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням. Встановлено зменшення частоти індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces cefir.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherКлінічна та експериментальна патологіяru_RU
dc.subjectмутагенез індукованийru_RU
dc.subjectультрафіолетове опроміненняru_RU
dc.subjectдисмутагени яблукru_RU
dc.subjectапельсинівru_RU
dc.subjectсмородиниru_RU
dc.subjectкапустиru_RU
dc.subjectбурякаru_RU
dc.subjectinduced mutagenesisru_RU
dc.subjectultraviolet radiationru_RU
dc.subjectdismutagenes of applesru_RU
dc.subjectorangesru_RU
dc.subjectcurrantru_RU
dc.subjectcabbageru_RU
dc.subjectbeetru_RU
dc.subjectмутагенез индуцированныйru_RU
dc.subjectультрафиолетовое излучениеru_RU
dc.subjectдисмутагены яблокru_RU
dc.subjectапельсиновru_RU
dc.subjectсмородиныru_RU
dc.subjectкапустыru_RU
dc.subjectсвеклыru_RU
dc.titleДія рослинних дисмутагенів на частоту виникнення індукованих ультрафіолетовим опроміненням мутацій у Saccharomyces cerevisiae і Saccharomyces cefirru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sc800.pdf125.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.