Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149
Назва: | Дія рослинних дисмутагенів на частоту виникнення індукованих ультрафіолетовим опроміненням мутацій у Saccharomyces cerevisiae і Saccharomyces cefir |
Автори: | Горшинський, Б.М. Сплавський, Орест Іванович |
Ключові слова: | мутагенез індукований ультрафіолетове опромінення дисмутагени яблук апельсинів смородини капусти буряка induced mutagenesis ultraviolet radiation dismutagenes of apples oranges currant cabbage beet мутагенез индуцированный ультрафиолетовое излучение дисмутагены яблок апельсинов смородины капусты свеклы |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Клінічна та експериментальна патологія |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено дію антимутагенів соку яблук, апельсинів, смородини, капусти, буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням. Встановлено зменшення частоти індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces cefir. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sc800.pdf | 125.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.