Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149
Назва: Дія рослинних дисмутагенів на частоту виникнення індукованих ультрафіолетовим опроміненням мутацій у Saccharomyces cerevisiae і Saccharomyces cefir
Автори: Горшинський, Б.М.
Сплавський, Орест Іванович
Ключові слова: мутагенез індукований
ультрафіолетове опромінення
дисмутагени яблук
апельсинів
смородини
капусти
буряка
induced mutagenesis
ultraviolet radiation
dismutagenes of apples
oranges
currant
cabbage
beet
мутагенез индуцированный
ультрафиолетовое излучение
дисмутагены яблок
апельсинов
смородины
капусты
свеклы
Дата публікації: 2005
Видавництво: Клінічна та експериментальна патологія
Короткий огляд (реферат): Вивчено дію антимутагенів соку яблук, апельсинів, смородини, капусти, буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням. Встановлено зменшення частоти індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces cefir.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sc800.pdf125.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.