Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149
Название: Дія рослинних дисмутагенів на частоту виникнення індукованих ультрафіолетовим опроміненням мутацій у Saccharomyces cerevisiae і Saccharomyces cefir
Авторы: Горшинський, Б.М.
Сплавський, Орест Іванович
Ключевые слова: мутагенез індукований
ультрафіолетове опромінення
дисмутагени яблук
апельсинів
смородини
капусти
буряка
induced mutagenesis
ultraviolet radiation
dismutagenes of apples
oranges
currant
cabbage
beet
мутагенез индуцированный
ультрафиолетовое излучение
дисмутагены яблок
апельсинов
смородины
капусты
свеклы
Дата публикации: 2005
Издательство: Клінічна та експериментальна патологія
Краткий осмотр (реферат): Вивчено дію антимутагенів соку яблук, апельсинів, смородини, капусти, буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням. Встановлено зменшення частоти індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces cefir.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5149
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sc800.pdf125.57 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.