Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4896
Назва: Вплив рослинних дисмутагенів деяких овочів на індукований мутагенез у дріжджів
Автори: Горшинський, Б.М.
Сплавський, Орест Іванович
Ключові слова: мутагенез індукований
ультрафіолетове опромінення
азотиста кислота
дисмутагени яблук
столового буряка
моркви
мутагенез индуцированный
ультрафиолетовое облучение
азотистая кислота
дисмутагены яблок
столовой свеклы
моркови
induced mutagenesis
ultraviolet exposure
acidic nitrogen
dysmutagenes of apple
beet
carrot
Дата публікації: 2005
Видавництво: Буковинський медичний вісник
Короткий огляд (реферат): Вивчено дію антимутагенів свіжого соку яблук, моркви, столового буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням та азотистою кислотою. Встановлено зменшення індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces vini під впливом вищевказаних овочів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4896
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sc658.pdf119.45 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.