Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4896
Название: Вплив рослинних дисмутагенів деяких овочів на індукований мутагенез у дріжджів
Авторы: Горшинський, Б.М.
Сплавський, Орест Іванович
Ключевые слова: мутагенез індукований
ультрафіолетове опромінення
азотиста кислота
дисмутагени яблук
столового буряка
моркви
мутагенез индуцированный
ультрафиолетовое облучение
азотистая кислота
дисмутагены яблок
столовой свеклы
моркови
induced mutagenesis
ultraviolet exposure
acidic nitrogen
dysmutagenes of apple
beet
carrot
Дата публикации: 2005
Издательство: Буковинський медичний вісник
Краткий осмотр (реферат): Вивчено дію антимутагенів свіжого соку яблук, моркви, столового буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням та азотистою кислотою. Встановлено зменшення індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces vini під впливом вищевказаних овочів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4896
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sc658.pdf119.45 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.