Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
Название: Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом
Авторы: Петринич, Володимир Володимирович
Ключевые слова: ацетилювання
марганцю хлорид
окиснювальна модифікація білків
пероксидне окиснення ліпідів
антиоксидантний захист
Дата публикации: 2012
Краткий осмотр (реферат): Вивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
ISSN: УДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра анестезіології та реаніматології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Петринич.pdf293.34 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.