Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4457
Название: Рівень холестерину та жовчних кислот у стравохідному рефлюксаті як діагностичний критерій дуоденогастроезофагеального рефлюксу
Авторы: Шкварковський, І.В.
Польовий, В.П.
Москалюк, О.П.
Швець, Б.А.
Ключевые слова: Рефлюкс-езофагіт
жовчні кислоти
холестерин
Дата публикации: 2012
Издательство: Буковинський медичний вісник
Серия/номер: Том 16;№ 1 (61)
Краткий осмотр (реферат): Значення основних складових жовчі у винекнені та прогресуванні рефлекс-езофагіту потребує подальшого детального вивчення. Запропонований пристрій та спосіб діагностики стравохідного рефлексу жовчі дозволяє одночасно проводити реєстрацію Рн та отримувати рефлюксат стравоходу для подальшого визначення в ньому вмісту альтеруючих факторів. Проведеним клінічним застосуванням підтверджено високе діагностичне значення даного способу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4457
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра загальної хірургії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
BMV1_101.pdf241.19 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.