Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3667
Назва: | Особливості вивчення студентами теми "Безпека харчування" з дисципліни "Безпека життєдіяльності, основи охорони праці" |
Автори: | Візнюк, Ірина Дмитрівна |
Дата публікації: | гру-2011 |
Видавництво: | Сучасні проблеми токсикології, №5, 2011, с.-185 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3667 |
Розташовується у зібраннях: | Тези. Кафедра гігієни та екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Візнюк.pdf | 802.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.