Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3665
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міхєєв, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Є.М. | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-09T19:55:13Z | - |
dc.date.available | 2012-11-09T19:55:13Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.other | УДК 616.61:577.12]:599.323.4 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3665 | - |
dc.description.abstract | В інтактних лабораторних щурів різного віку - молодих (2-3 міс.), дорослих (5-7 міс.) і старих (18-20 міс.) - виявлено вікові особливості перебігу процесів перекисного окиснення ліпідів, необмеженого протеолізу і фібринолізу в тканині нирок, а також встановлено вікові особливості активності антиоксидантних ферментів. Отримані результати свідчать про відмінності перебігу цих процесів у нирковій тканині в різні вікові періоди, що може суттєво впливати на взаємодію нирок із ксенобіотиками і повинно враховуватись при проведенні токсикологічних досліджень. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Медична хімія | ru_RU |
dc.subject | нирки | ru_RU |
dc.subject | вік | ru_RU |
dc.subject | протеоліз | ru_RU |
dc.subject | фібриноліз | ru_RU |
dc.subject | перекисне окиснення ліпідів | ru_RU |
dc.subject | почки | ru_RU |
dc.subject | возраст | ru_RU |
dc.subject | протеолиз | ru_RU |
dc.subject | фибринолиз | ru_RU |
dc.subject | перекисное окисление липидов | ru_RU |
dc.subject | kidneys | ru_RU |
dc.subject | age | ru_RU |
dc.subject | proteolysis | ru_RU |
dc.subject | fibrinolysis | ru_RU |
dc.subject | lipid peroxidation | ru_RU |
dc.title | Особливості перебігу протеолізу, фібринолізу та перекисного окиснення ліпідів у кірковій речовині нирок щурів різного віку | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.