Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Title: Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці
Authors: Власик, Л.І.
Фундюр, Наталія Миколаївна
Кушнір, Оксана Василівна
Кметь, Тарас Ігорович
Візнюк, І.Д.
Issue Date: 2012
Publisher: Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Appears in Collections:Тези. Кафедра гігієни та екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СТАТТЯ4.pdfТези36.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.